Yana uudisti ilmeensä

Yana tarkoittaa sanskriitin kielellä liikettä ja muutosta. Jonkin aikaa muhinut muutostarve siirsi vanhat nettisivuni varikolle . Kulissien takana tapahtuneen prosessin tulokset voitte nähdä nyt tässä. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille osaajille.

Yanan väri on vaihdettu poltettuun oranssiin, joka kuuleman mukaan sopii paremmin perustajansa hiusten väriin ja lämmittävään läsnäoloon. Oranssi lisää henkisiä kykyjä ja iloisuutta ja lisää hapen määrää aivoissa. Sivuista tehtiin Yanan näköiset: positiiviset, raikkaat, helpot, jotka ovat läsnä ja mukana elämän muutoksissa. Tervetuloa virkistäytymään!

Moni kokee olevansa kuilun partaalla muutoksen edessä. Toiveet ja unelmat tuntuvat karkaavan käsistä ja aika kuluu. Oletko muuten miettinyt, että aika kuluu joka tapauksessa, teet jotain tai et?

Usein ryhdymme muutokseen vasta kriisin jälkeen, vaikka jossittelun voisi lopettaa jo paljon aikaisemmin. Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua? Epäonnistuminen? Sitten olet ainakin kokeillut ja voit yrittää uudelleen. Moni jämähtää paikoilleen. Katkeruus ohi menevästä elämästä ja tyytymättömyys tekee ihmisen onnettomaksi.

Kulkeminen kohti tavoitetta ei ole hyppy kuilun reunalta vaan selviä askeleita. Kun suunta on kristallinkirkkaana mielessäsi, kuljet automaattisesti sitä kohti. Välillä reippaammin askelin, välillä seisahtuen. Katsot karttaa, otat suuntaa ja jatkat taas matkaa.

Oman elämän johtaminen on yksinkertaisimmillaan tätä. Joskus suunta ei ole selvillä, joskus muiden asettamat odotukset ja toivomukset kadottavat oman sisäisen kompassisi. Silloin voi olla hyvä selvittää ajatuksiaan vaikkapa koulutetun elämäntaidonvalmentajan kanssa.

Uskon vahvasti mielen voimaan ja meissä kaikissa olevaan potentiaaliin. Mieltään voi kouluttaa – ja se oppii. Rajattomasti uusia temppuja. Usein jo muutamalla uudella tempulla lisää omaa ja läheistensä hyvinvointia.

Sinä olet tärkeä ja elämäsi arvokas. Mikä tekee sinun elämästäsi merkityksellisen?

Haluan tarjota sinulle oivalluksen. Tutustu Seitsemän askelta –metodiini tai varaa heti oma aikasi valmennukseen.

 

Valoisin terveisin

Jaana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *