Palvelut ja kurssit

 

Ryhmävalmennus

 

RENTOUDU VAHVAKSI

Koulutetun rentoutusohjaajan opastuksella löydät itsestäsi uusia voimavaroja. Rentoutuminen tuo tasapainoa, harmoniaa ja hyvän olon tunnetta. Säännöllinen rentoutuminen auttaa fysiologisten hyötyjen lisäksi luovuuden ja innovatiivisuuden kehittymiseen ja keskittymiskyvyn paranemiseen. Usein unen laatu paranee ja stressinsietokyky vahvistuu.

Rentoutuminen on miellyttävä tapa ylläpitää työkykyä ja omaa jaksamista. Rentoutuminen toii hyvin ryhmässä. Yksilöllisempiä tavoitteita on hyvä rakentaa yksilöohjauksessa.

Kysy lisää! 

Pyydä lisätietoja / varaa oma paikkasi

 

ELÄMÄSI KEVÄT -ryhmävalmennus

Tässä kuuden tapaamiskerran valmennuksessa on voimaa. Saat aikaa itsellesi ja omien arvojesi mukaisen elämän kirkastamiseen. Opit tuntemaan itseäsi paremmin, konkretisoit tavoitteesi ja löydät keinoja saavuttaa ne. Pureudumme myös stressinhallintaa ja rentoutukseen, ihmissuhteisiin ja tunteisiin. Saat ryhmästä tukea ja iloa, mutta jokainen saa työskennellä itsenäisesti. Innostu, uskalla ja astu elämäsi polulle!

Palautetta:

Innostava, ajatuksia herättävä, hieno kokemus, inspiroiva, avartava, positiivinen, konkreettinen, rakentava, tehokas.

 

Valmennus koostuu kuudesta moduulista:
–       Alkukartoitus, missä ollaan ja mitä tämä on?
–       Oman elämän johtaminen
–       Stressinhallinnan keinot ja rentoutuminen
–       Tunteiden voima
–       Ihmissuhteiden ilo
–       Minä olen ihana!

Ryhmävalmennus on energisoiva valmennusmuoto, jossa ryhmä tuo yhteisöllisyyden, mutta jokainen keskittyy omaan matkaansa.

Kysy lisää!

Hinta 290 euroa (sis. alv 24%) Voit maksaa myös erissä.

Pyydä lisätietoja / varaa oma paikkasi

 

Teen myös räätälöityjä ryhmävalmennuksia erilaisille ryhmille.

Kokoa oma porukkasi tai työyhteisösi ja ota yhteyttä. Aiheena voi olla esimerkiksi:
–       Oman elämän johtaminen
–       Rentoudu vahvaksi
–       Toimiva tiimi
–       Tunnevoima
–       Vahva mieli, vähemmän stressiä


AARREKARTTA-työpaja

Pysähdy hetkeksi oman elämäsi, ajatustesi ja unelmiesi keskelle. Valtava innostus tarttuu yleensä ryhmäläisiin, kun kaivetaan sakset ja kuvat esiin ja ryhdytään visualisoimaan omaa elämää ja sen tavoitteita. Positiivisesta ja itsetuntemusta syventävästä työpajasta saat konkreettisen toimintasuunnitelman: henkilökohtaisen aarrekartan, joka vie kohti toteutuneita unelmia.
Kokoa oma min. viiden hengen ryhmä ja ota yhteyttä.
Hinta 50 euroa (sis. alv 24%)/osallistuja.

Pyydä lisätietoja / varaa oma paikkasi

Yksilövalmennus

Valmennus on erinomainen apu juuri silloin, kun kaipaat elämääsi muutosta. Yanan avulla voit saada elämääsi lisää energiaa ja hyvinvointia. Tapaamisten aikana keskustellaan ja tehdään erilaisia tehtäviä ja mielikuvaharjoituksia sekä rentoutuksia, jotka vievät parempaan itsetuntemukseen ja oman elämänsä johtajuuteen. Valmennuskerta kestää tunnin ja tapaamisia on 1-2 viikon välein muutamasta kerrasta aina useiden kuukausien pituisiin kokonaisuuksiin. Valmennus on aina luottamuksellista.

Aika varataan tapauskohtaisesti
Hinta 95 euroa tunti

Pyydä lisätietoja / varaa oma aikasi

 

Skype-valmennus

Valmennus ei katso aikaa tai paikkaa. Skype-valmennus on helppoa ja vaivatonta. Aikaa ei tuhlaannu matkoihin ja voit olla yhteydessä vaikka työmatkaltasi.  Kasvokontakti ja kuvallinen yhteys mahdollistaa myös erilaisten visuaalisten harjoitusten tekemisen.

Aika varataan tapauskohtaisesti
Hinta 95 euroa tunti

Pyydä lisätietoja / varaa oma aikasi