Yana-korut

 

     Yana-koru on huomion kiinnittävä, kaunis koru, jolla on merkityksellinen sisältö. Se on enemmän kuin vain koru.

Yana-korut saivat alkunsa naisille pitämieni valmennusten kautta. Sekä ryhmä- että henkilökohtaisissa valmennuksissa puhutaan paljon tunteista ja omista voimavaroista. Moni myös kaipaa vahvistusta itsetuntoonsa, naisellisuuteensa, rohkeuteensa ja moniin muihin tunteisiin. Olen valmennuksissani keskittynyt paljolti naisten hyvinvointiin ja kunkin oman ainutlaatuisuuden vahvistamiseen.

Ryhdyin kehittelemään tuotetta, joka muistuttaisi kantajaansa valmennuksissa puhutuista asioista, antaisi voimaa ja vahvistaisi haluttuja ajatuksia.

Yksi valmennuksissa käytetty tekniikka on ankkurointi. Esimerkiksi omaan koruun voi harjoituksen avulla ankkuroida vaikkapa rohkeuden tai rauhallisuuden tunteen. Yanan rannekoruihin on liitetty 15 erilaista useimmiten valmennuksissa esille noussutta tunnetta. Olen tietoisesti jättänyt pois ns. suuret tunteet kuten onnellisuus ja rakkaus. Olen luonut koruille tietyn merkityksen. Sen lisäksi jokainen käyttäjä luo aina myös oman merkityksensä hankkimalleen Yana-korulle.

Perehdyin erilaisiin korukiviin (ent. puolijalokivi) ja pyrin löytämään kullekin tunteelle kuvaavimman kiven. Korut on punottu mustaan nahkanauhaan. Ne ovat kevyitä ja mukavia pitää ja vain paranevat päivittäisessä käytössä. Korut on myös suunniteltu niin, että niitä on helppo yhdistellä ja värit sointuvat upeasti yhteen.

Kehitin Yana-korut alunperin valmennuksien lisänä käytettäviksi tuotteiksi. Testiryhmäläiset totesivat kuitenkin heti, että on monia, jotka eivät pääse valmennuksiin, mutta ovat silti kiinnostuneita sisällön ja tarinan omaavista koruistani. Niinpä voit ostaa niitä suoraan nettikaupastani. Yana-korut maksavat 15 euroa/kpl.

Toivon Yana-korujen inspiroivan sinua, auttavan itsesi kehittämisen polulla ja tuovan sinulle iloa pitkään!

 

Miten valitsen minulle sopivan Yana-korun?

Koru kannattaa valita intuitiolla. Voit katsoa korut läpi ja poimia ne, jotka värinsä tai tyylinsä puolesta puhuttelevat sinua. Useimmiten myös sisältö osuu oikeaan. Tai voit rauhoittua hetkeksi, sulkea silmäsi ja hengittää syvään muutaman kerran. Anna sitten mieleesi nousta tunne tai tunteita, joita haluaisit elämässäsi vahvistaa. Voit myös valita tunteen, jonka tiedät olevan vahvuutesi ja haluat korun muistuttavan sinua siitä.

 

Yana-korut

Kiitollisuus

1. Kiitollisuus
Ametisti, väri laventeli

Ametisti lujittaa luonnettasi ja avaa silmäsi näkemään hyvän elämässäsi. Parantaa intuitiota, innostaa luovuuteen, edistää mielenrauhaa ja vakautta.

Jämäkkyys

2. Jämäkkyys
Savukvartsi, väri harmaanruskea

Savukvartsi vahvistaa yhteyttä maahan, auttaa pitämään jalat maassa ja ylläpitää henkistä tasapainoa. Erinomainen henkisenä tukena.

Läsnäolo

3. Läsnäolo
Sitriini, väri kellertävä

Sitriini on valon ja onnellisuuden kivi. Kirkastaa ajatuksia ja auttaa keskittymään asioihin, joita haluat elämääsi. Energisoi ja vahvistaa.

Luovuus

4. Luovuus
Turkoosi, väri turkoosi

Turkoosilla on mieltä kohottava vaikutus. Auttaa itsensä toteuttamisessa, erinomainen luovaan ongelmanratkaisuun.

Vahvuus

5. Vahvuus
Hematiitti, väri metallimusta

Hematiitti auttaa kantajaansa tuntemaan itsensä tasapainoiseksi, rauhalliseksi ja keskittyneeksi. Vähentää negatiivisuutta.

Itseluottamus

6. Itseluottamus
Fancy jaspis, väri ruskeasävyinen

Fancy Jaspis parantaa kykyä rentoutua ja rauhoittua vaikeissakin tilanteissa. Edistää emotionaalista paranemista, ystävällisyyttä ja hyvinvointia.

Päättäväisyys

7. Päättäväisyys
Jade, väri valkoinen

Valkoinen jade suodattaa häiriötekijöitä, auttaa kirkastamaan oleelliset asiat, tarpeellisen tiedon ja auttaa päätöksenteossa.

Rohkeus

8. Rohkeus
Agaatti, väri musta

Agaatti on erittäin voimakkaasti parantava kivi, joka säteilee vahvuutta, voimaa ja rohkeutta. Sillä on myös tasapainottavia vaikutuksia.

Rentous

9. Rentous
Aventuuri, väri vihreä

Aventuuri poistaa negatiivisuutta ja tasapainottaa yin-yang-energioita. Auttaa näkemään vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

Avoimuus

10. Avoimuus
Kvartsi, väri kirkas

Kirkas kvartsi auttaa kantajaansa ajattelemaan kirkkaasti vahvistaen samalla oman elämän tavoitteiden selkitymistä. Avustaa henkisessä kehittymisessä.

Naisellisuus

11. Naisellisuus
Ruusukvartsi, väri vaaleanpunainen

Ruusukvartsi on rakkauden kivi, joka auttaa saamaan kosketuksen rakkauden energiaan. Vahvistaa kantajansa läsnäoloa, tyyneyttä ja rauhallisuutta.

Arvostus

12. Arvostus
Lapis lazuli, väri sininen

Lapis Lazuli on tietoisuuden ikiaikainen kivi, joka yhdistää kantajansa totuuteen. Rohkaisee korkeampaan tietoisuuteen ja tyyneyden tilaan.

Intohimo

13. Intohimo
Koralli, väri punainen

Koralli symbolisoi elämää ja verevää energiaa. Hyvä apu myös meditointiin ja visualisointiin.

Optimistisuus

14. Optimistisuus
Tiikerinsilmä, väri ruskea

Tiikerinsilmä palauttaa tasapainon kehoosi kaikilla tasoilla. Rohkaisee optimismiin ja tulevaisuudenuskoon.

Uteliaisuus

15. Uteliaisuus
Fancy jaspis, väri vihreäsävyinen

Fancy Jaspis tasoittaa ja parantaa mielen prosesseja. Auttaa henkisissä ponnisteluissa. Voi lievittää pelkoa, turhautumista ja syyllisyyttä.

 

→ Verkkokauppaan